Äripäev • 2. mai 2018
Jaga lugu:

Äripäeva paberleht hilineb

Äripäeva paberleht.  Foto: Andras Kralla

Trükimasina rikke tõttu saavad Tallinna ja Harjumaa tellijad Äripäeva paberlehe homme koos homse lehega. Tartu, Elva, Pärnu, Sindi ja Viljandi tellijad saavad Äripäeva kätte tänase päeva jooksul.

Tänase Äripäeva paberlehte PDFi kujul saab lugeda siit.

Äripäev palub ebamugavuste pärast vabandust.

Tänane kaanelugu räägib, kuidas arendajad varuvad tõenäoliselt enne uue liginullenergianõude tulekut ehituslube sahtlisse. Artiklit saad lugeda siit.

Veel kirjutab tänane Äripäev, kuidas Viljandis militaarvarustust tootva õmblusfirma ASi Galvi-Linda tooteportfellis pole ühtki sõdurivarustuse elementi, mida ettevõtte tegevjuht Marge Laiõunpuu poleks välitingimustes sõna otsese mõttes omal nahal katsetanud. Pikka artiklit saab lugeda siin.

Kirjutame, et pärast seda, kui ettevõtted pannakse töötamise registrisse kandma andmeid töötajate asukoha kohta, saab kaitseressursside amet õiguse registri alusel hakata inimesi töö juures külastama ja sundkorras teenistusse viima. Artikli leiab siit.

Avaldame intervjuu urmas Reinsaluga, kelle meelest ei tohiks riik toppida oma nina sinna, kuhu pole vaja seda toppida. Millised need kohad on, saab teada sellest artiklist. 

Veel on lehes suur ülevaade Tallinna börsi dividendiaastast - kui alates 2010. aastast kasvatasid Tallinna börsiettevõtted aasta-aastalt dividende, siis tänavu said investorid mitme hoobi osaliseks, mis võivad tootlust veel pikaks ajaks mõjutama jääda. Artikli leiab veebis siit.

Jaga lugu:
Hetkel kuum