Vanalinna baare ähvardab jälle tegevuse piiramine

07. mai 2018, 09:27
Tallinna vanalinn.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20180507/NEWS/180509795/AR/0/AR-180509795.jpg

Vanalinna baaride soovimatus klientide vanust või joobeastet hinnata võib neile kalliks maksma minna, kui Tallinna linn ja politsei peaksid jõudma kokkuleppele, et alkoholimüüki võiks kesklinnas rangelt piirama hakata.

Linnavalitsus ja politsei on Vanalinnas korrakaitse probleemiga tegelenud juba aastaid, kuid seaduseaugud tegid selle keeruliseks. Juulis jõustuv uus korrakaitseadus annab kohalikule omavalitsusele aga võimaluse piirata alkoholimüüki teatud piirkondades senisest tõhusamalt, kirjutab Postimees.

Politsei teeb eelmise aasta lõpus tehtud kontrollostude tulemusena linnale ettepaneku seda võimalust kasutada. Nende ettepanek on lõpetada Tallinna vanalinnas alkoholi müük öösel kella kolmest baarides ja pubides ning kella neljast klubides.

Kesklinna politseijaoskonna juhi Kaido Saarniidu sõnul on politsei üritanud aastaid lõbustusasutustega koostööd teha, et nende asutuste teeninduskultuuri ja avalikku korda vanalinnas parandada, ent seni suurema tulemuseta. «Meie jaoks on see kurb, et me oleme kolme aasta jooksul pakkunud koostööd enam kui 50 lõbustusasutusele, kuid laua taha oleme saanud umbes 20,» sõnas Saarniit.

Loe pikemalt Postimehest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. May 2018, 09:42

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing