Äripäev • 21. mai 2018 kell 8:21

Oleg Ossinovski: EVR Cargo tuleks kinni panna

Oleg Ossinovski  Foto: Andras Kralla

Suurettevõtja Oleg Ossinovski väitel tuleks riigile kuuluv logistikaettevõte EVR Cargo kinni panna või erastada, sest see konkureerib maksumaksja raha eest firmadega, kes sama ettevõtet riigieelarve kaudu üleval peavad, vahendas Postimees.

„Eestis oli palju raudteetransiidi ettevõtteid, kuid EVR Cargo tappis nad kõik. Ta ise ei ole täna ka elus ja ilmselt läheb peagi pankrotti,“ rääkis Ossinovski intervjuus, mille täisversioon ilmub homses Postimehes. „Meie, eraettevõtjad, maksime oma maksudega kinni konkurendi tegevuse. See on ju ajuvaba!“

Tema sõnul oleks tulnud riigifirmast lahutatud EVR Cargo kinni panna, maha müüa, tühistada või „hävitada“.

EVR Cargo on riiklik aktsiaselts, mis tegeleb raudtee kaubavedude, vagunite rentimise ja veeremi hooldamisega. Ettevõtte käive on üle 50 miljoni euro.

Loe lähemalt Postimehest.

Hetkel kuum