Äripäev • 23 mai 2018

Tallinn ostab teenust oma linnaametniku MTÜ-lt

Kommunaalameti juhataja Ain Valdmann.  Foto: Andres Haabu

Tallinna kommunaalamet tasus möödunud aastal üle 10 000 euro MTÜ-le Eesti Kommunaalmajanduse Ühing, mille asutaja ning juhatuse liige on Ain Valdmann, kes ühtlasi on ka Tallinna kommunaalameti juhataja, kirjutab täna Eesti Ekspress.

Amet ja MTÜ on tihedalt seotud ehk majandusaasta aruannetel on kontaktisik @tallinnlv.ee aadressiga, kontakttelefongi viib Tallinna kommunaalametisse ning mullu kuulus MTÜ juhatusse ameti üldosakonna juhataja Marrit Murre, kirjutab Eesti Ekspress.

Valdmann selgitas, et 10 000 eurot kulus seitsmele koolitusele, kus käis vähemalt kuus kommunaalameti töötajat ning ametnikud said targemaks veemajanduse, taimetervise, teetööde, rattaliikluse arendamise ja teehoolduse teemadel.

Loe lähemalt tänasest Eesti Ekspressist.

Hetkel kuum