Äripäev • 2. juuni 2018 kell 7:01

Millised olid Äripäeva selle nädala parimad lood?

Foto: Andras Kralla

Äripäeva selle nädala mõjukaimad lood osutasid ulatuslikele probleemidele Eesti pensionisüsteemis, harutasid lahti Tallinna südalinnas asuva skeemipunujate pesa ning lahkasid Olympic Entertainment Groupi börsilt lahkumisel ilmnenud takistusi.

Lisaks tõime lugejate ette Taxify eduloo: Eesti idufirma kaasas sel nädalal investeeringutena 175 miljonit dollarit, mis tõstis ettevõtte hinnangulise turuväärtuse üle 1 miljardi dollari. Äripäeva esiküljele murdis lugu sellestki, et suurde Prantsusmaa kontserni Vinci kuuluv ettevõte Eurovia ostis siinse taristuehitaja TREV-2 Grupi, mida veel läinud aastal tahtis ettevõtja Ain Hanschmidt.

Äripäeva mööduva nädala 5 kaanelugu on siin:

1) Platsil uus tegija

2) Pensionisüsteem karjub abi järele

3) Taxify pidurdamatu edulugu: Daimleri juhtimisel 175 miljoni dollari rahasüst

4) Skeemipunujate pesa Tallinna südalinnas

5) Otsus: Olympicut ei lasta börsilt minema

Hetkel kuum