Äripäev • 4. juuni 2018
Jaga lugu:

Eesti PwC sai kaks uut partnerit

PwC kontor Mumbais
PwC kontor Mumbais  Foto: Reuters/Scanpix

Audiitor- ja nõustamisfirma Eesti PwC teatas, et kaks kogenud vandeaudiitorit Eva Jansen-Diener ja Lauri Past said alates juulis nende partneriks.

Past hakkab juhtima auditi teenuseliini, varem on ta teenindanud kohalikke võtmekliente, Jansen-Diener kuulub Eesti auditi teenuseliini juhtkonda ja osaleb Läti PwC juhtimises ning ettevõtte Balti strateegia elluviimises.

PwC on audiitor- ja nõustamisfirma, mille globaalne käive ulatub 36 miljardi dollarini. PwC Eesti auditeerib muu hulgas 76% Tallinna börsil noteeritud ettevõtetest ning mitut avaliku huvi üksust. PwC võrgustiku ettevõtetes Eestis töötab ligi 180 inimest.

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt