Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Euroopa teeb ärevaks

No mida see väike kaubandussõda ikka ära teeb? Selgub, et Euroopa parimatele ettevõtetele on tegu päris valusa sutsakaga.

Kui suur hulk ettevõtteid üksteise võidu oma kvartalitulemuste prognoose kärbib, ei saa see olla hea märk, aga just see nüüd siin juhtubki ja lausa massiliselt. Minule see investorina muidugi ei meeldi.

Nõuame liiga palju?

Eelmine aasta oli nii hea, et tekkis tunne – niimoodi võikski elada! Aga tänavu on sagenenud märgid, et miski on mäda börsiriigis. Handelsblatti andmetel on tänavu juba hulk ettevõtteid 500 Euroopa võimsama seast oma prognoose allapoole korrigeerinud ja analüütikud on halastamatud, räägivad, et nüüd kasumid stagneeruvad.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt