Äripäev • 26. juuli 2018
Jaga lugu:

Tallinna linn teeb Boroditši palganumbri ümber palagani

Keskerakonna liinis edutatud Deniss Boroditš salgab oma palganumbrit uues ametis kurikuulsa korruptsioonipesa TLT juhina.  Foto: Jaanus Lensment, Postimees/Scanpix

Selle nädala algul kinnitati Tallinna Linnatranspordi aktsiaseltsi (TLT) uueks juhiks Deniss Boroditš, kuid konfidentsiaalsusnõudele viidates ei avalikusta tema palka ei nõukogu esimees ega juhatuse esimees ise, kirjutab Ärileht.

Enne keerutas TLT nõukogu esimees, abilinnapea Kalle Klandorf Boroditši palganumbri ümber, põhjendades seda veel sõlmimata lepinguga. Nüüd, pärast lepingu sõlmimist, ütles Klandorf Ärilehele, et tema seda numbrit öelda ei saa, seda saab teha ainult palga saaja ehk Boroditš ise.

Veiderdamisega jätkas ka Deniss Boroditš ise, kelle sõnul on tema lepingus konfidentsiaalsuse punkt, mis ei luba tal detailidest rääkida.

Eelmine TLT juht Enno Tamm sai põhipalgana 5500 eurot, lisab Ärileht.

Jaga lugu:
Hetkel kuum