Pille Ivask • 7. august 2018 kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale
Playtech ei tegutse ainult Tartus, vaid on juured ajanud maailma laiali.  Foto: Jassu Hertsmann

Playtechi kesine mänguõnn: endine omanik asutas konkureeriva firma

Mängutarkvarafirma Playtech on saanud viimasel aastal mitu valusat hoopi ning ettevõtte aktsiatega on toimunud kummaline tehing. Lisaks on asutaja Teddy Sagi osalust ettevõttes märkimisväärselt vähendanud ning püüab konkureeriva ettevõttega Playtechi Aasiast välja puksida.

Avalikkusest kõrvale hoidev Playtechi üks eestlasest rajaja Rain Kivisik võttis esmaspäeval telefoni vastu unise häälega. Kuuldes, et talle helistab ajakirjanik, oli Kivisiku tämbris tunda skepsist. Kivisik ei ole eriti kunagi tahtnud meediaga suhelda. Kui Äripäev temast 2009. aastal persooniloo kirjutas, ei õnnestunud tartlasest Kivisikku telefonitsi tabada. Toona portreteeris Äripäev Kivisikku kui värskelt Eesti jõukamate sekka lisandunud meest. Ka nüüd jääb ta tagasihoidlikuks ega soovi oma tegemisi avada ning on üpris tõrges arvamuse avaldamisel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum