Äripäev • 7. august 2018 kell 10:32

Kaljulaid võttis palgale diginõuniku

arvuti  Foto: Scanpix/Reuters

Järgmisel esmaspäeval alustab presidendi digiühiskonna nõunikuna tööd Margus Mägi, kes on vedanud Eesti EL Nõukogu eesistumise digipoliitika kujundamist ning töötanud nii avalikus kui ka erasektoris, vahendas presidendi kantselei.

Mägi on töötanud Riigikantseleis digipoliitika nõunikuna, vastutades Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise digipoliitika kujundamise eest. Ta on tegelenud ka Tallinn Digital Summiti sisuloome ja korraldamisega ning esimese ELi õigusakti digiallkirjastamise projektiga Strasbourgis.

Viimased kümme aastat on ta tegutsenud Eesti e-riigi maine edendamise ja infoühiskonna projektidega nii Omniva infoäris, Nortal Omaanis kui ka Registrite ja Infosüsteemide Keskuses.

Ta on ka sotsiaalse ettevõtja 2006. aasta konkursi laureaat.

Hetkel kuum