• Jaga lugu:

  Kaljulaid võttis palgale diginõuniku

  arvutiFoto: Scanpix/Reuters

  Järgmisel esmaspäeval alustab presidendi digiühiskonna nõunikuna tööd Margus Mägi, kes on vedanud Eesti EL Nõukogu eesistumise digipoliitika kujundamist ning töötanud nii avalikus kui ka erasektoris, vahendas presidendi kantselei.

  Mägi on töötanud Riigikantseleis digipoliitika nõunikuna, vastutades Eesti Euroopa Liidu Nõukogu eesistumise digipoliitika kujundamise eest. Ta on tegelenud ka Tallinn Digital Summiti sisuloome ja korraldamisega ning esimese ELi õigusakti digiallkirjastamise projektiga Strasbourgis.
  Viimased kümme aastat on ta tegutsenud Eesti e-riigi maine edendamise ja infoühiskonna projektidega nii Omniva infoäris, Nortal Omaanis kui ka Registrite ja Infosüsteemide Keskuses.
  Ta on ka sotsiaalse ettevõtja 2006. aasta konkursi laureaat.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.