• Jaga lugu:

  Viljandi naftabaasi kasum naasis plussi

  Viljandis vedelkütuste, peaasjalikult diisli hoiuteenust pakkuv Viljandi Naftabaas naasis mullu kasumisse, ent kaotas pisut käibes.

  Viljandi naftabaas.Foto: ELMO RIIG
  Viljandi Naftabaasi põhitegevusala on vedelkütuste käitlemine, sealhulgas hoiuteenuse osutamine aktsiisi-, tolli- ja kommertslaos Viljandis Reinu teel. Muuhulgas hoiustatakse osaliselt Eesti riigi diislikütuse reservvaru, selgub kodulehelt.
  Mullu seadis firma eesmärkideks hoida saavutatud hulgimüügi osakaalu ning pakkuda kompleksset terminaliteenust, kirjutas juhatus majandusaasta aruandes.
  Kas sihid saavutati, aruandes välja ei tooda, ent enda eest kõneleb seegi, et mullusest 8000 euro suurusest puhaskahjumist jõuti mullu 45 600 euro suurusesse plussi. Käive samas pisut langes: kui mullu oli see 5,3 miljonit, siis tänavu alla 5,1 miljoni euro.
  Viljandi Naftabaasi ainuomanik on eelmise aasta Äripäeva Rikaste TOPis 358. koha saavutanud Kaisa Orav. Dividendi ta firmast tänavu võtta ei plaani, ehkki tulevikus on selleks võimalust ohtralt - jaotamata kasumit on firmas üle 389 000 euro.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Selgusid aasta investor ja aasta investeerimistegu Välja anti mitu eripreemiat
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Tänasel investor Toomase konverentsil kuulutati pidulikult välja aasta investorina Kristjan Liivamägi ning aasta investeerimisteoks sai Investeerimisfestival.
Kuidas Kaarel Kotkas pauguga majandusteooria põhitõe selgeks sai
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
Eesti eduka idufirma Veriff asutaja Kaarel Kotkas kõneles tänasel investor Toomase konverentsil, kuidas üks hiidlane Emmastest jõudis nii kaugele, et tema ettevõte tegutseb Räniorus ja teeb oma teenusega võimalikuks maailma suurimate firmade äri.
USA süüdistab Valgevene ametnikke piraatluses seoses Ryanairi lennuki intsidendiga
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.
USA ametivõimud on esitanud neljale Valgevene valitsusametnikule lennukipiraatluse süüdistuse, kuna nad sundisid eelmisel aastal Leetu suundunud Ryanairi lendu maanduma Minskis, et arreteerida juhtiv opositsiooniaktivist.