Viljandi naftabaasi kasum naasis plussi

Äripäev 20. august 2018, 15:00
Viljandi naftabaas.
https://www.aripaev.ee/storyimage/ea/20180820/NEWS/180829992/AR/0/AR-180829992.jpg

Viljandis vedelkütuste, peaasjalikult diisli hoiuteenust pakkuv Viljandi Naftabaas naasis mullu kasumisse, ent kaotas pisut käibes.

Viljandi Naftabaasi põhitegevusala on vedelku?tuste käitlemine, sealhulgas hoiuteenuse osutamine aktsiisi-, tolli- ja kommertslaos Viljandis Reinu teel. Muuhulgas hoiustatakse osaliselt Eesti riigi diislikütuse reservvaru, selgub kodulehelt.

Mullu seadis firma eesmärkideks hoida saavutatud hulgimüügi osakaalu ning pakkuda kompleksset terminaliteenust, kirjutas juhatus majandusaasta aruandes.

Kas sihid saavutati, aruandes välja ei tooda, ent enda eest kõneleb seegi, et mullusest 8000 euro suurusest puhaskahjumist jõuti mullu 45 600 euro suurusesse plussi. Käive samas pisut langes: kui mullu oli see 5,3 miljonit, siis tänavu alla 5,1 miljoni euro.

Viljandi Naftabaasi ainuomanik on eelmise aasta Äripäeva Rikaste TOPis 358. koha saavutanud Kaisa Orav. Dividendi ta firmast tänavu võtta ei plaani, ehkki tulevikus on selleks võimalust ohtralt - jaotamata kasumit on firmas üle 389 000 euro.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. August 2018, 18:15

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing