• Luminori grupi tegevjuht Erkki Raasuke.Foto: Andres Haabu
  Jaga lugu:

  Luminoril hoogne kasumi kasv

  Luminor Eestile tõi teine kvartal kaasa suurema klientide aktiivsuse kõigis ärisegmentides ning 2018. aasta teises kvartalis teenitud puhaskasum oli 14,5 miljonit eurot, mis oli 11,7 miljonit eurot rohkem kui eelmises kvartalis, selgub börsiteatest.

  Teises kvartalis tuli Luminor välja hooajaliste tarbimislaenu- ja kaartide aktiveerimise kampaaniatega ja uute tarbimislaenude maht kasvas 4,2 miljoni euro võrra. Majanduse soodne olukord andis tõuke äri- ja korporatiivklientide segmentide tegevusele ning mahud kasvasid 2%
  „Tegutseme Eestis jõuliselt selle nimel, et viia ellu strateegiat, mille panime paika mullu oktoobris, kui Luminor alustas tegevust,” sõnas Luminor Eesti juht Gunnar Toomemets. „Praegused tulemused vastavad meie ootustele ja näitavad kasumi korralikku kasvu kõigis ärisegmentides. Keskendume senisest enam uute ja praeguste klientide vajadustele ja nende teenindamisele.“
  „Meie kõige tähtsam ülesanne on hoida tasakaalus klientide igapäevane teenindamine ja seesmiste ümberkorraldustega seotud tegevus. Tegeleme praegu sellega, et ühendada kuus organisatsiooni kolmes riigis. Meil tekib uus struktuur ja meie töö lihtsustub. Samal ajal loome vundamenti edasisele kasvule ja arengule. Ulatuse ja keerukuse poolest on see Baltikumis täiesti ainulaadne ettevõtmine. Olen südamest tänulik meie klientidele kannatlikkuse eest ja kolleegidele nende panuse eest,” sõnas Luminori grupi tegevjuht Erkki Raasuke.
  Tulemuste taga olid soodsad majandustingimused (kõigis Balti riikides kasvas SKP üle 3%), kuna majandus on stabiilne ning kliendibaasid jätkuvalt tugevad.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Juhan Aguraiuja: viis taastuvenergia trendi, millel silm peal hoida
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Taastuvenergia ei tähenda ammu enam ainult päikest, tuult ja biomassi – uute tehnoloogiate kõrval vaadatakse senistele lahendustele otsa uue ja värskema pilguga. Danpower Eesti juht Juhan Aguraiuja toob välja viis olulist taastuvenergia trendi.
Nasdaq ainukesena napis plussis
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
Peale väga edukat juulit langesid nii S&P 500 kui ka Dow Jones augusti esimesel kauplemispäeval, vaid Nasdaq suutis välja võidelda napi kasvu, vahendab Yahoo Finance.
T1 alghind on isegi suurima võlausaldaja arvates liiga kõrge
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Pealinna uusim kaubanduskeskus T1 läks võlgade katteks 85 miljoni euro eest oksjonile, kuid isegi suurim võlausaldaja leiab, et sellise hinnaga ostjat ei tule.
Nordica sai iseseisvaks lennufirmaks
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.
Nordic Aviation Groupi kuuluv Nordica teatas, et alustab tegevust iseseisva lennuettevõttena ja teeb täna oma nime alt esimesed regulaarlennud.