Birjo Must • 1. september 2018 kell 13:20

Videolugu: Marmorpaleest sõjaväe barakiks

Foto: Andres Haabu

Mullu ööl vastu kolmandat augustit toimus Rakvere tööstuspiirkonnas tulekahju, kus leekides hävis kahele ettevõttele kuuluv väiksem plekitöökoda, osa remonditöökojast ja hiljuti täieliku ümberehituse läbinud kontorihoone.

Rakvere ettevõtja pöördub PZU Kindlustuse vastu kohtusse, kuna selts pakub tulekahjus hävinud hoonete eest hüvitise, mille eest saab tema sõnul taastada ainult vundamendi.

Kokku neelas tuli 400 m2 äripinda. Juhtunut asus uurima ka politsei, kuid tänavu märtsis kriminaalmenetlus lõpetati, sest süüdlast ei leitud. Nii oli tegemist tavapärase õnnetusjuhtumiga ja kuna hävinud hooned olid kindlustatud, asus kindlustusselts hindama vara kindlustusväärtust.

Vaata täpsemalt videost, mis on saanud Rakvere ettevõtjate mahapõlenud hoonest ja kui palju kindlustus sellest hüvitada kavatseb.

Hetkel kuum