• Jaga lugu:

  Pro Kapitali suurprojekt T1 avatakse oodatust hiljem

  T1 ehitusFoto: Raul Mee

  Pro Kapital teatas täna, et kuivõrd ehitusgraafikus on olnud raske püsida, avatakse T1 Mall of Tallinn oktoobri asemel novembris.

  Pro Kapitali teatel avatakse T1 Mall of Tallinn 8. novembril. Varem on ettevõte teatanud, et T1 avatakse oktoobris.
  Pro Kapitali juhatuse liikme Allan Remmelkoore sõnul on maailma ehitusturul toimuvat arvestades olnud keeruline püsida graafikus, mis koostati siis, kui ajad ei olnud veel nii pingelised nagu praegu.
  Tallinna ühel suurimal tuiksoonel Peterburi maantee alguses asuv keskus seob arendaja sõnul kokku kaubanduse, meelelahutuse ning uudse arhitektuurilise ruumitunnetuse. Keskuse 80 000 ruutmeetril on ruumi 150 kauplusele ja enam kui 30 toitlustusasutusele.
  "Läbi kolme korruse kõrguv linnapark, suurlinlik terrassile rajatud restoranide talveaed, erilised heli- ja valguslahendused, loomulikult paljud uued kauplused, tipptehnoloogiaga kino ning lõpuks kogu Euroopas unikaalne vaateratas hoone katusel lisavad Tallinna igapäevaelule põnevust ja annavad turistidele täiendavat põhjust Tallinna külastada," ütles Remmelkoor.
  Pro Kapital Grupi juhatuse esimees Paolo Michelozzi hinnangul elab kaubanduskeskuste tööstus kogu maailmas läbi suuri muutusi. "Pro Kapitali jaoks on tegu ühe meie suurima projektiga Baltimaades ning selle edukas lõpuleviimine on heaks signaaliks mitte ainult meie investoritele vaid kõigile, kel julgust suurelt mõelda ja luua innovaatilist," sõnas Michelozzi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Lauri Läänemets: küpse mõtlemisega ärieliit on hõivamas sotside valimisprogrammi
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Sotsiaaldemokraadid peavad tõsiselt peeglisse vaatama, kui meie väärtuste eestkõnelejateks on saamas erakonna asemel riigi ärieliit, kirjutab sotside uueks juhiks kandideeriv Lauri Läänemets.
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Foxway neelas konkurendi Taanis
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Rootsi IT- ja nutiseadmete ringmajandusega tegelev Foxway Group, kelle raskuskese asub Tartus, omandas taanlaste Dansk Computer Center A/S-i.
Riigi uus radarisüsteem avab tuuleenergiale suure osa Mandri-Eestist
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.
Kaitseministeeriumi uued radarid valmivad eelduslikult aastatel 2024 ja 2025. Kokku lähevad need maksma üle 70 miljoni euro, mille jaoks raha tuleb kaitseväe eelarve väliselt.