Jaanus Vogelberg • 10 oktoober 2018

Pipedrive sai Saksa investorilt veel 10 miljonit dollarit

Foto: Andras Kralla

Pipedrive kaasas täiendava 10 miljoni dollari suuruse C-seeria investeeringu uuelt investorilt Deutsche Telekom Capital Partners (DTCP), teatas ettevõte. Koos hiljutise investeeringuga on Pipedrive C-seeria investeeringuid kaasanud 60 miljoni dollari väärtuses.

Lisaks DTCP-le kuuluvad Pipedrive’i investorite hulka juba varasemates investeeringu-seeriates osalenud investorid Insight Venture Partners, Bessemer Venture Partners, Atomico ja Rembrandt Venture Partners. Kokku on riskikapitali investorid rahastanud Pipedrive'i 90 miljoni dollari ulatuses.

„Meil on sellise tugeva Euroopa investori nagu DTCP kaasamisega vedanud. Tema lisandumine olemasolevate investorite ringi peegeldab ka hästi meie kliendibaasi ja eesmärkide ulatuslikkust,“ ütles Pipedrive'i kaasasutaja ja tegevjuht Timo Rein.

"Pipedrive'i tugev ja tõhus kasv avaldas meile muljet me usume ettevõtte kogenud juhtkonda. Toetame hea meelega Pipedrive'i edasist kasvu, kasutades selleks meie üleilmset partnerite võrgustikku ja juurdepääsu turgudele," märkis DTCP partner Thomas Preus.

Pipedrive on 2010. aastal loodud müügijuhtimise tarkvara (CRM), mis aitab kiiresti kasvavatel ettevõtetel hallata keerukaid või pikki müügiprotsesse. Pipedrive'i müügitööriist aitab müügiinimestel visualiseerida tööprotsessi ja keskenduda tegevustele, mis viivad tehinguid edasi. Pipedrive’i kasutavad enam kui 75 000 ettevõtet 170 riigis üle kogu maailma.

Pipedrive'i kontorites New York'is, Lissabonis, Londonis, Tallinnas ja Tartus töötab 400 inimest. Eestis töötab Tallinna ja Tartu kontorites ligi 300 inimest ning ettevõte plaanib töötajate arvu kasvatada Tallinnas ja kahekordistada Tartus. Tallinnas loodab Pipedrive uude büroohoonesse Mustamäe tee alguses kolida 2018. aasta lõpus.

Hetkel kuum