Äripäev • 11. oktoober 2018 • 2 min
Jaga lugu:

Raadiohommikus: muusikatööstuse väljakutsed ja börsi kukkumine

Foto: TOSHIFUMI KITAMURA, AFP/Scanpix

Reedeses hommikuprogrammis tuleb muude teemade seas juttu sellest, kuidas vältida tööl piinlike vestluste teket, millised väljakutsed seisavad ees muusikatööstusel ja muusikutel muutuvates tingimustes. Seda mitte ainult digiplatvormidel, vaid ka näiteks kontsertide poolel Ühendkuningriigi näitel.

Räägime värske lehenumbri põhjal ka sellest, kas hägusevõitu velotaksonduspilt Tallinnas hakkab selginema ning Indrek Mäega Äripäeva börsitoimetusest teeme juttu viimaste päevade majandusteemast number üks ehk suurest kukkumisest börsidel.

Stuudios on Madis Aesma ja Ken Rohelaan.

Päev jätkub nelja saatega.

11.00–12.00 "Kuum tool". Selle nädala saade lahkab riski, mida ettevõtjad peavad järgmise aasta kõige tõsisemaks – selleks on hirm sisepoliitika ees. Valimisteni on veel mitu kuud aega, ent juba on valimisdebatt ületanud populismi piiri. Saates arutavad probleemi üle suurettevõtjad, poliitik Eiki Nestor ja Äripäeva peadirektor Igor Rõtov. Saatejuht on Eliisa Matsalu.

12.00-13.00 „Investor Toomase tund+“. Investor Toomase lisasaates tuleb juttu kütuse hinnast. Maailma vähenev naftavaru viib kütuse hinna Eestis uute rekorditeni, valitsuse aktsiisipoliitika annab aga transpordisektoris eelise Läti ja Leedu vedajatele ning suunab konkurentsis ellu jäänud Eesti transpordifirmad jäädavalt lõunanaabrite juurde tankima, arvab saates esinev Alexela juhatuse liige Alan Vaht. Ta selgitab, miks pole kütuse tankimine Eestis mõistlik isegi siis, kui aktsiise langetataks.

13.00–14.00 "Kinnisvaratund". Seekord teeme ärikinnisvarast 9 kuu kokkuvõtte. Kui tugev on ärikinnisvara baas olnud, mis toimub hindadega ja millised nähtused on sel aastal enim ärikinnisvara mõjutanud? Külas on Baltic Horizon Fundi juhatuse liige Tarmo Karotam ja Colliers International Advisors OÜ partner Margus Tinno. Saadet juhib Liis Amor.

15.00–16.00 "Ettevõtlusraadio". Saates räägib Tallinna Tehnikaülikooli emeriitprofessor Mart Min teadusest, patentidest ja ettevõtlusest. Südamestimulaator, mis on parandanud üle miljoni inimese elukvaliteeti ja päästnud elusid; taastava kirurgia aparaat; euromüntide ehtsust tuvastav tehnoloogia; intelligentne päästevest – need on mõningad leiutised millega on saatekülaline emeriitprofessor Mart Min hakkama saanud. Saatejuhtideks on Swen Uusjärv ja Mart Opmann.

Kuula raadiot otse SIIT.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt