Äripäev • 15. november 2018 kell 14:57

Raadiohommikus: e-kaupmeeste ja reklaamiagentuuride tulevik ning kasvuettevõtjad

Heily Aavik (Reklaamiagentuuri Ecwador juht)  Foto: Meeli Küttim

Andrus Ansipi kabinetiülem Juhan Lepassaar räägib 3. detsembril jõustuvast Euroopa Liidu geoblokeerimise määrusest, mis mõjutab oluliselt kõikide Eesti e-kaupmeeste tegevust.

Reklaamiagentuuri La Ecwador juhi Heily Aavikuga vestleme sellest, kas Facebooki ja Google'i ajastul on reklaamiagentuuri üldse vaja.

EASi ettevõtluse keskuse, strateegia ja tootearenduse valdkonnajuhi Kaspar Koppeliga räägime EASi kasvuettevõtjate mentorprogrammist.

Stuudios on uudistetoimetaja Ken Rohelaan ja saatejuht Hando Sinisalu.

Päev jätkub kolme saatega:

11.00–12.00 „Kuum tool“. Räägime EVEA presidendi Heiki Ritsiga, milliseid uskumatuid lugusid on väikeettevõtjad jaganud suhtlemisest riigi, ametnike ja suurte riigifirmadega. EVEA käivitas kampaania SMEtoo, millega kutsub ettevõtjaid saatma näiteid, kuidas riik kabinetivaikuses uusi reegleid ja määrusi luues ettevõtjast üle sõidab ning ettevõtjate halduskoormust suurendab ja maksumalakaga lajatab. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

13.00–14.00 „Uus Maa kinnisvarasaade“. Kallite üürikorterite järele on turul nõudlus pakkumisest suurem. Millega tasuks kallimate üürikorterite omanikel ja neid üürida soovijatel arvestada ja kas sellesse sektorisse tasub praegu investeerida – sel teemal räägime Uus Maa elamispindade tegevjuhi Kristi Djominiga. Saate teises pooles teeb Uus Maa analüütik Igor Habal kokkuvõtte III kvartalis elukondlikul kinnisvaraturul toimunust ning räägib sellest, mis võib hakata juhtuma järgmisel aastal. Saadet juhib Aivar Hundimägi.

15.00–16.00 „Kullafond“. Enamik Eesti ettevõtteid ei ela kauem kui 3,5aastaseks. Miks see nii on ja kuidas seda trendi murda, sellest räägib saates "Eetris on Estonian Business School" kümneid ettevõtteid nõustanud strateegilise juhtimise eestkõneleja ja EBSi juhtimiskoolituse keskuse koolitaja Priit Karjus. Juttu tuleb sellest, mida teevad teisiti need ettevõtted Eestis ja piiri taga, kes löövad läbi ja jõuavad kaugele ning mida saab neilt üle võtta. Saatejuht on Rivo Sarapik.

Kuula raadiot otse SIIT.

Hetkel kuum