• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: e-kaupmeeste ja reklaamiagentuuride tulevik ning kasvuettevõtjad

  Heily Aavik (Reklaamiagentuuri Ecwador juht)Foto: Meeli Küttim
  Andrus Ansipi kabinetiülem Juhan Lepassaar räägib 3. detsembril jõustuvast Euroopa Liidu geoblokeerimise määrusest, mis mõjutab oluliselt kõikide Eesti e-kaupmeeste tegevust.
  Reklaamiagentuuri La Ecwador juhi Heily Aavikuga vestleme sellest, kas Facebooki ja Google'i ajastul on reklaamiagentuuri üldse vaja.
  EASi ettevõtluse keskuse, strateegia ja tootearenduse valdkonnajuhi Kaspar Koppeliga räägime EASi kasvuettevõtjate mentorprogrammist.
  Stuudios on uudistetoimetaja Ken Rohelaan ja saatejuht Hando Sinisalu.
  Päev jätkub kolme saatega:
  11.00–12.00 „Kuum tool“. Räägime EVEA presidendi Heiki Ritsiga, milliseid uskumatuid lugusid on väikeettevõtjad jaganud suhtlemisest riigi, ametnike ja suurte riigifirmadega. EVEA käivitas kampaania SMEtoo, millega kutsub ettevõtjaid saatma näiteid, kuidas riik kabinetivaikuses uusi reegleid ja määrusi luues ettevõtjast üle sõidab ning ettevõtjate halduskoormust suurendab ja maksumalakaga lajatab. Saadet juhib Aivar Hundimägi.
  13.00–14.00 „Uus Maa kinnisvarasaade“. Kallite üürikorterite järele on turul nõudlus pakkumisest suurem. Millega tasuks kallimate üürikorterite omanikel ja neid üürida soovijatel arvestada ja kas sellesse sektorisse tasub praegu investeerida – sel teemal räägime Uus Maa elamispindade tegevjuhi Kristi Djominiga. Saate teises pooles teeb Uus Maa analüütik Igor Habal kokkuvõtte III kvartalis elukondlikul kinnisvaraturul toimunust ning räägib sellest, mis võib hakata juhtuma järgmisel aastal. Saadet juhib Aivar Hundimägi.
  15.00–16.00 „Kullafond“. Enamik Eesti ettevõtteid ei ela kauem kui 3,5aastaseks. Miks see nii on ja kuidas seda trendi murda, sellest räägib saates "Eetris on Estonian Business School" kümneid ettevõtteid nõustanud strateegilise juhtimise eestkõneleja ja EBSi juhtimiskoolituse keskuse koolitaja Priit Karjus. Juttu tuleb sellest, mida teevad teisiti need ettevõtted Eestis ja piiri taga, kes löövad läbi ja jõuavad kaugele ning mida saab neilt üle võtta. Saatejuht on Rivo Sarapik.
  Kuula raadiot otse SIIT.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Peep Siitam: palvetamine ja filosofeerimine talutavat elektri hinda ei too
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
Tänasest soodsamat elektrienergiat võimaldavate justnimelt Eestis asuvate tootmisseadmete rajamist on takistanud eelkõige pime usk elektrituru viljastavasse mõjusse, kirjutab osaühingu Energiasalv Pakri juht Peep Siitam oma LinkedIni lehel.
USA ametivõimud hakkasid uurima Alibaba pilveäri
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
USA presidendi Joe Bideni administratsioon on otsustanud uurida e-kaubandusgigandi Alibaba pilveteenuseid, et saada aru, kas need ohustavad Ühendriikide julgeolekut, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed.
Raadiohommikus: Eesti IT-ettevõtete edulood Lähis-Idas ja spaaäri tulevikust kõrgete energiahindade juures
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Dubai Expol käib Eesti IKT-sektori ettevõtete jaoks aktiivne töö ja ärisidemete sõlmimine. Cybernetica äriarenduse konsultant Kevin Tammearu räägib raadiohommikus sellest, kuidas õnnestus tal allkirjastada koostööleping Paapua Uus-Guinea valitsusega. Nortali Lähis-Ida ja Aafrika regiooni juht Marek Helm jagab kogemusi piirkonnas äri ajamisest ja ITLi juht Doris Põld selgitab, milliseid ärivõimalusi näevad Eesti IKT-ettevõtted Pärsia lahe regioonis.
Valitsuses köeb kriis elektritoetuste pärast Keskerakond: vaja on lisaeelarvet
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.
Kaks päeva kestnud läbirääkimised koalitsiooninõukogus ei ole Reformierakonda ja Keskerakonda suutnud kokkuleppeni viia, peaminister lubas esineda poliitilise avaldusega ning Keskerakonna juht Jüri Ratas ähvardas, et ajaaken hakkab vaikselt sulguma.