Strateegia, mis toob jõukuse

Indrek Mäe • 17. november 2018
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Selleks, et oleks midagi ümber jagada, tuleb tekitada jõukust – rikkuse kasvuks on vaja arendada kriitilist mõtlemisvõimet, panustada teadusesse, kasvatada pangandussektorit, toetada eksporti ning mis kõige tähtsam – luua üks ja ühene strateegia, tõdeti Kultuurikatlas toimuval Targa Raha konverentsil.

„Järgmise 10-20 aasta jooksul on majanduse kõige olulisem küsimus jätkusuutlikkus,“ nentis Graanul Investi suuromanik Raul Kirjanen. Temaga koos lahendusi otsinud Reformierakonna esimees Kaja Kallas pidas aga oluliseks, et poliitilise sisevõitluse käigus ei kahjustataks Eesti mainet rahvusvahelisel areenil, sest see mõjutab samuti meie ettevõtluskeskkonda.

Seda artiklit näevad Äripäeva tellijad.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas