Äripäev • 26. november 2018 kell 7:59
Lähiajal kaupluste arvu kaks korda suurendava Prisma juht Jussi Nummelin otsib Eestis endiselt uusi kohti, kus poodi avada.  Foto: Andras Kralla

Prisma laieneb lähiajal jõuliselt

Prisma Peremarket avab Eestis lähiaastatel kokku 10 uut supermarketit ehk sisuliselt kahekordistab oma seniste kaupluste arvu, teatas ettevõte.

Laienemist plaaniv kett avab näiteks 2019. aasta suvel Tallinna vanalinnas endises WW-Passaaži hoones ööpäevaringselt avatud kaupluse.

"Loodetavasti saame juba üsna pea teavitada järgmiste uute kaupluste asukohtadest, sest mitu läbirääkimist on jõudmas lõpusirgele," ütles Prisma tegevdirektor Jussi Nummelin. "Et oma pika-ajalisi strateegilisi sihte saavutada, avame lähiaastatel kokku 10 uut supermarketit. Soovime tulla oma klientidele lähemale ning avada uued kauplused kohtades, mis jäävad inimeste igapäevastele liikumisteedele või asuvad nende kodu- või töökoha läheduses. Selleks oleme avatud ka uutele kohtadele ja pakkumistele."

Prisma Peremarket tegutseb Eestis alates aastast 2000. Ketil on Tallinnas, Tartus ja Narvas kokku kaheksa kauplust, mis pakuvad tööd ligi 800 inimesele. Prisma Peremarket kuulub kaubanduskontserni S-Grupp, mis tegutseb Soome, Eesti ja Venemaa turgudel ning kontsernis töötab kokku üle 41 000 inimese.

Hetkel kuum