• Foto: Andres Haabu
  Jaga lugu:

  BaltCap lõi uue 100miljonise fondi

  BaltCap asutab uue 100 miljoni euro suuruse riskikapitalifondi, mis investeerib Balti- ja Põhjamaade varase ning kasvufaasi tehnoloogiaettevõtetesse, teatas ettevõte.

  BaltCap ning Jaapani riigi toetusega era- ja riskikapitaliinvestor JBIC IG Partners loovad koostöös 100 miljoni euro suuruse riskikapitalifondi, mis investeerib Balti- ja Põhjamaade varase ning kasvufaasi tehnoloogiaettevõtetesse.
  BaltCapi ja JBIC IG Partnersi 50/50 ühisettevõte JB Nordic Ventures keskendub peamiselt tehnoloogiasektori investeeringutele nagu näiteks autonoomsed sõidukid, digitervishoid, küberturvalisus, virtuaal- ja liitreaalsus, tehisintellekt ja asjade internet.
  Fondi investorid on juhtivad Jaapani finantsinstitutsioonid ja tehnoloogiakorporatsioonid nagu Honda, Omron ja teised. Fondil on esindused Tallinnas, Stockholmis, Helsingis ja Tokyos ning tegevust alustatakse 2019. aasta esimeses kvartalis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Rimi tõstab rekordiliselt palka, olles valmis enamakski
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.
Raadiohommikus ükssarvik, riskiraha ja kuidas leida töötajaid, kui neid ei ole
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.
Äripäeva raadio hommikuprogrammis teeme reedel juttu riskantsetest ja kiiresti arenevatest valdkondadest ning nende võimalustest. Samuti ühest kallist veast, mille investorid enda teadmata sel aastal teha võivad.