Jaanus Vogelberg • 8. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Kodukulud tegid aastaga vägeva hüppe

Elektri hind tõusis aastaga 18,4%  Foto: Raul Mee

Tarbijahinnaindeksi muutus oli 2018. aasta detsembris võrreldes novembriga -0,3% ning võrreldes eelmise aasta detsembriga 3,4%, teatas statistikaamet. Seejuures mõjutas indeksid enim eluase, mis andis kogutõusust ligi 40%.

2017. aasta detsembriga võrreldes on kodudesse jõudnud elekter kallinenud 18,4%, tahkekütused 20,7%, soojusenergia 5,8% ja gaas 8,8%. Toit ja mittealkohoolsed joogid ning alkohoolsed joogid ja tubakas andsid kogutõusust kumbki üheksandiku.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt