Transferwise laienes Belgiasse

Transferwisei kaasasutaja Kristo Käärmann   Foto: Andras Kralla

Rahvusvaheline rahaülekannete platvorm Transferwise taotleb uut litsentsi Brüsselis, mis peaks tagama firma teenuste jätkumise lahkumisleppeta Brexiti korral. Brüsselisse tuleb ka järjekorras kümnes kontor.

Ettevõttel on juba piirkondlikud peakorterid Londonis, kus töötab üle 200 inimese, lisaks ka New Yorgis ja Singapuris. Koos Brüsseliga on Transferwise'il kümme kontorit, sh Tallinnas, Budapestis, Tšerkassõs, Tokyos, Sydneys ja Tampas.

Transferwise'i tegevjuhi ja kaasasutaja Kristo Käärmanni sõnul on Brüssel kogu Euroopa Liidu asjaajamise südames, seega kontori rajamine just sinna on väga loogiline samm. “Belgia Keskpank on tugev ja usaldusväärne regulaator, kes avaldas meile muljet hea arusaamisega maksete ja e-raha valdkonnast ning avatusega innovatsioonile. Me soovime nendega ehitada samasuguse viljaka suhte nagu Suurbritannia finantsinspektsiooniga.”

“Belgia e-raha litsents tagab, et saame ülemaailmselt oma klientidele head teenust pakkuda, olenemata sellest, mis Brexiti leppest saab,” lisab Käärmann.

Hetkel kuum