Jaanus Vogelberg • 10. jaanuar • 1 min
Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Transferwise laienes Belgiasse

Transferwisei kaasasutaja Kristo Käärmann   Foto: Andras Kralla

Rahvusvaheline rahaülekannete platvorm Transferwise taotleb uut litsentsi Brüsselis, mis peaks tagama firma teenuste jätkumise lahkumisleppeta Brexiti korral. Brüsselisse tuleb ka järjekorras kümnes kontor.

Ettevõttel on juba piirkondlikud peakorterid Londonis, kus töötab üle 200 inimese, lisaks ka New Yorgis ja Singapuris. Koos Brüsseliga on Transferwise'il kümme kontorit, sh Tallinnas, Budapestis, Tšerkassõs, Tokyos, Sydneys ja Tampas.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt