Äripäev • 30. jaanuar
Jaga lugu:

Ministeeriumi maja pandi müüki

MKM lahkus Harju tänava hoonest 2017. aastal.   Foto: Andres Haabu

Riigi Kinnisvara Aktsiaselts (RKAS) pani avalikule enampakkumisele Tallinnas Müürivahe ja Harju tänava nurgal paikneva hoone, kus kuni superministeeriumisse kolimiseni asus majandus- ja kommunikatsiooniministeerium.

Ligi 5000ruutmeetrise pinnaga maja alghind on 4 miljonit eurot. Enampakkumise võitja peaks selguma kevadel, pakkumise tähtaeg on 26. märtsil.

Hoone võeti esmalt kasutusele 1957. aastal.

2017. aasta augustis kolisid viis ministeeriumi superministeeriumiks ristitud ühishoonesse. Suur-Ameerika 1 asuvasse majja kolisid justiits-, rahandus-, sotsiaal-, haridus- ning majandusministeerium. Enne kolimist õnnestus 2017. aasta jaanuaris RKASil müüa Gonsiori tänaval asunud sotsiaalministeeriumi hoone.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum