Rivo Sarapik • 27 märts 2019

Kuidas teha Eesti parimat restorani?

Tippkokk Roman Zaštšerinski oma restoranis "Mantel ja Korsten".  Foto: Konstantin Sednev

Uue saatesarja "Ideest kasumini" esimene külaline on Eesti tuntuim ja tunnustatud tippkokk Roman Zaštšerinski, kes vahetas kümme aastat tagasi ohtrate ületundidega tippkokatöö veelgi rohkemate töötundidega ettevõtjaelu vastu.

Miks ta nii tegi, kuidas luua Eesti parimaid toidukohti – talle ja ta äripartneritele kuuluvad Moon, Kolm Sibulat ning Mantel ja Korsten – ning toitlustuses läbi lüüa ning millised on tema järgmised äriideed, sellest tuleb juttu saates.

Saab ka teada, mida õpetas omanikele vahetult pärast avamist Eesti parimaks valitud restoran Moon, lisaks ka valusatest õppetundidest ja lõbusatest lugudest.

Saadet juhib Rivo Sarapik.

Saatesari "Ideest kasumini" toob kuulajateni lood sellest, kuidas Eestis ja maailmas läbi löönud äriideed alustasid ehk mis olid neile seemneks, kuidas nad suureks on kasvanud ja milliseid õppetunde ning kogemusi ettevõtjaile selle käigus pakkunud.

Kuula saadet Äripäeva raadio kodulehelt siit.

Hetkel kuum