Äripäev • 23. aprill 2019 kell 7:26

Inchcape vahetas juhatuses inimesi

Inchcape Motorsi teatel on muudatuste taga regioonide korrigeerimine.  Foto: Liis Treimann / Postimees / Scanpix

Sõiduautode müügi ja hooldusega tegeleva Inchcape Motors Estonia juhatusest lahkusid David James Colwell, Donatas Stanionis ja Marcin Slomkowski ning asemele nimetati Timofej Geraskin, selgub Infopanga andmetest.

Ettevõtte juhatuses on veel Andres Aguraiuja ja Peeter Põldvee.

Ettevõtte teatel muudatuste taga midagi keerulist pole, tegemist on regioonide korrigeerimisega.

"Meil toimus tõepoolest regionaalne muudatus, mille käigus Inchcape’i Põhja-Euroopa regioon (Soome, Baltikum, Poola) liideti Venemaa piirkonnaga. Mõlemad regioonid olid ka varem Emerging Marketsi ärisegmendis, aga nüüdsest ühe regioonina. Omandisuhted ei ole muutunud, kõik üksused on endiselt Inchcape’i omanduses," selgitas Inchcape Motors Estonia.

Inchcape Motors Estonia käive oli 2017. aastal ligi 58 miljonit eurot, ettevõte oli 1,5 miljoni euroga kahjumis. Aasta lõpus andis autofirma tööd 170 inimesele.

Hetkel kuum