Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Eestlased on Läti alkoreisidest tüdinud

Lätis käib pagasnikud täitmas suurema sissetulekuga inimene  Foto: Mailiis Ollino/ Pärnu Postimees/ Scanpix

Eestimaalaste huvi Lätist alkoholi ostmise vastu on Kantar Emori värske piiriüleste alkoholiostude seireuuringu andmetel tänavu võrreldes eelmise aastaga langenud, juhtekspert Aivar Voog prognoosib alates juulist piirikaubanduse edasist langust.

Juunis valminud uuringu andmeil on neid, kes käesoleva aasta jooksul Lätist alkoholi hankisid, võrreldes eelmise aasta suvega 30 protsenti vähem. Eelmise aasta kevadel kergitas lõunanaaber aktsiisi keskmiselt kümne sendi võrra õllepudeli kohta ja Lätist aasta jooksul ostnute osakaal stabiliseerus 40 protsendi lähedal.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum