Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Hiina näitas ligi kolme kümnendi aeglaseimat majanduskasvu

Endiselt pakub Hiina majandusele muret kaubandusläbirääkimised USAga.  Foto: CARLOS BARRIA, Reuters/Scanpix

Hiina majanduskasv oli teises kvartalis 6,2% võrreldes aasta varasemaga, mis on nõrgim näitaja viimase 27 aasta jooksul, kirjutab Reuters. Põhjusena tuuakse välja nõrka nõudlust ning seoses USA kaubandusläbirääkimistega tekkinud survet majandusele.

Teisalt näitas juuni positiivsema poole pealt oodatust kõrgemaid numbreid tehaste tootmismahtudes ning jaemüügi numbrites, mis viitavad olukorra stabiliseerumisele. Jaemüük kasvas juunis 9,8%, millele ennustati 8,3% kasvu.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum