airBaltic püüab Eestis jõuliselt turuosa

Air Baltic   Foto: Tairo Lutter/Postimees

2019. aasta esimese kuue kuuga kasvas airBaltic’u reisijate arv Eestis 38%, teatas lennufirma. Esimese poolaastaga on airBaltic lennutanud rohkem kui 280 000 Eesti reisijat.

“Me oleme täielikult pühendunud Eesti turule ja jätkame Eesti populaarseima lennufirma positiooni tugevdamisega Tallinnas. Juba hetkel pakume Eesti elanikele parimat lennuühendust ja arendame seda veelgi lisades lennuplaani rohkem otselende," ütles lennufirma juhatuse esimees Martin Gauss.

Saabunud suvel käivitas airBaltic Tallinnast kolm uut otselendu - Malagasse, Brüsselisse ja Kopenhaagenisse. Lisaks kuulutas airBaltic välja ka 13. otselennu käivitamise Eesti pealinnast Salzburgi, Austriasse. Hooajaline otselend kahe linna vahel alustab tööd detsembris.

Kokku lennutas airBaltic 528 449 reisijat, ehk 24% rohkem kui eelmise aasta samal perioodil. Juunis ulatus lennufirma turuosa Riias 62 ning Tallinnas 22 protsendini.

Hetkel kuum