Jaga lugu:
Uudised
Ainult tellijale

Nordeconi juht: riik võiks teid ehitada palju rohkem

Nordeconi juhatuse esimehe Gerd Mülleri sõnul painavad ehitussektorit ajaloolised ebaefektiivsuse mured, mis on seotud eelkõige kasvavate sisendhindadega.   Foto: Andras Kralla

Ehitussektori peatöövõtjate kasumi langus pole Nordeconi juhatuse esimehe Gerd Mülleri sõnul tekkinud üleöö, mistõttu ei tulnud tema sõnul teise kvartali kesised tulemused kellelegi üllatusena. Teisalt leiab Müller, et ehitussektoris tööd veel jagub ja hingekella ei tasu kellelegi lüüa.

„Kasumlikkuse surve ja ebaefektiivsus on ehituses alaline mure,“ tõdes Müller Äripäeva hommikuprogrammis Nordeconi teise kvartali tulemusi kommenteerides. „Sisendhinnad ja eelkõige tööjõukulud suurenevad. See omakorda mõjutab marginaali, mille puudus pärsib investeeringuid,“ selgitas Müller.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum