• Jaga lugu:

  Raadiohommikus: milline on Ott Tänaku mõju Eesti majandusele?

  Ott Tänak Sardiinia ralli lõpetamisel.Foto: Sander Ilvest/Postimees/Scanpix

  Autoralli on tõeline Eesti rahvussport. Suvel toimunud Rally Estonia juht Tarmo Hõbe tuleb kolmapäeval hommikuprogrammi külla ja räägib suursündmuse korraldamise kogemustest.

  Jutuks tuleb, kuidas mõjub ralli Eesti majandusele ja turismisektorile. Kui tuntud on maailmas Ott Tänak?
  Riigikontroll avaldab täna ülevaate parvlaevaühendusest Saaremaa ja Hiiumaaga. Ülevaadet tutvustab hommikuprogrammis riigikontrolli analüüsiosakonna peakontrolör Märt Loite.
  "Septembris ei joo" on algatus, millele saavad kaasa aidata ka tööandjad. Tervise Arengu Instituudi terviseriskide ennetamise keskuse juhataja Anneli Sammel räägib sellest, kuidas tööandjad saavad oma panuse anda.
  Stuudios on uuditetoimetaja Priit Pokk ja saatejuht Hando Sinisalu.
  11.00–12.00 "Triniti eetris". Saate teema on apteegireform, mille tagajärgedest räägivad Benu Apteek Eesti jaemüügidirektor Kaidi Kelt ning advokaadibüroo Triniti ravimivaldkonna eest vastutav partner, vandeadvokaat Tanel Kalaus. Vestlust juhib Aivar Hundimägi.
  12.00–13.00 "Läbilöök". Sel nädalavahetusel toimub regiooni silmapaistvamaid jooksusündmusi, Tallinna Maraton. Vähe on teada aga tõsiasi, et selle sünd on rippunud ka juuksekarva otsas. Miks see nii oli, kuidas Eestis toimuv sündmus silmapaistvaks kasvatada, kuidas kaasata ja motiveerida vabatahtlikke ning kuidas seljatada raskused ja takistused, sellest räägib saates Eesti suurima jooksuürituste korraldamise klubi Spordiürituste Korraldamise Klubi juht Mati Lilliallik. Lisaks avaldab ta saates ka ühe ulmelise idee, mis Tallinnas võiks teoks saada. Saatejuht on Rivo Sarapik.
  13.00–14.00 "Äripäeva raadio sünnipäevasaade". Saate teada, kui napilt Äripäeva raadio sündis ning milline roll on selles Ain Hanschmidtil. Räägime ka sellest, mis on Äripäeva raadio tulevikuplaanid ning millist arengut on oodata saadete järelkuulamises laiemalt. Külas on Igor Rõtov, Ain Hanschmidt, Birjo Must ja Priit Jõgi. Saadet juhib Rivo Sarapik.
  15.00–16.00 "Äripäeva TOP". Sarja esimeses saates on fookuses toidutööstus. Kuidas konkurentidest kiiremini kasvada ja megatrende ära kasutada, sellest räägib saates Toidutööstuse TOPis kiirelt käivet ja kasumit kasvatav Bon Soya arendus- ja ekspordijuht Karin Miller. Mida saab välja lugeda Eesti toidutööstuste majandustulemustest, sellest räägib KPMG Baltics partner Hanno Lindpere. Saatejuht on Rivo Sarapik.
  Kuulake raadiot 92,4 MHz või siit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Agris Adamberg: tubakaaktsiisiga saaks tervisekahjusid vähendada
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Aktsiisipoliitika võiks ümber teha nii, et vähem kahjulikud tooted maksustatakse väiksema aktsiisiga, kirjutab alternatiivsete tubakatoodete aktsiisi mõju uurinud Agris Adamberg.
Suur ülevaade: analüütikud näitavad rohelist ja punast tuld just neile Balti börsi aktsiatele
Eelmise aasta eufooriline meeleolu ja ahnus aktsiaturgudel on asendunud kohati hirmuga. Kogenumad investorid piiluvad häid ostukohti, analüütikute pakutud hinnasihid on üks viis, kuidas aktsiaid portfelli juurde noppida.
Eelmise aasta eufooriline meeleolu ja ahnus aktsiaturgudel on asendunud kohati hirmuga. Kogenumad investorid piiluvad häid ostukohti, analüütikute pakutud hinnasihid on üks viis, kuidas aktsiaid portfelli juurde noppida.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Miks just nemad ehk kogu tõde parimatest juhtidest
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Konkursi "Parim juht" finalistid on eeskujuks nii isikupärase käekirja kui ka juhtimisstiiliga, samuti julgusega kutsuda ettevõtte omanik maadlema. Küsimuste küsimusele ehk kuidas pikaaegselt edukas olla ja tipus püsida, on neil kõigil eeldused õigesti vastata, leiab juhtimisekspert Mait Raava.
Välisinvestorid on Eestiga rohkem rahul, kuid pole kedagi palgata
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.
Nii nagu kohalikel ettevõtjatel, on Eestis tegutsevatel välisinvestoritel küllaltki sarnased mured, kinnitas nende seas tehtud uuring: pole piisavalt töötajaid, kimbutavad kallid elektriarved ning geopoliitiline olukord paneb kukalt kratsima, tarneahelast rääkimata. Eksperdid näevad aga probleemides võimalusi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.