Äripäev • 9 september 2019

Monese valiti Suurbritannias 25 kuumima idufirmast tööandja hulka

LinkedIn valis Eesti finantstehnoloogia ettevõte Monese Suurbritannia 25 idufirma sekka, kus professionaalid kõige enam töötada soovivad. Monese on LinkedIni TOPis 17. kohal, kirjutab ITuudised.ee.

Monese asutaja ja juht Norris Koppel.  Foto: Liis Treimann

LinkedIn avalikustas selle aasta ihaldusväärseimad startivad ettevõtted, mis pole vanemad kui seitse aastat. Need on kiiresti kasvavad, üle maailma talente kaasavad ja tihti elamise ja töötamise tavapäraseid piire nihutavad tööandjad. LinkedIni nimekiri koostati 645 miljoni liikme tegevust analüüsides.

Järgneva aasta jooksul plaanib Monese laienemise käigus luua 400 uut töökohta. Praegu on Moneses enam kui 70 ametit täitmisel Tallinnas, Londonis, Lissabonis, Berliinis, samuti Austrias, Hispaanias ja Itaalias.

Pikemalt loe teemaveebist ITuudised.ee.

Hetkel kuum