Riina Jussila • 19. september 2019 kell 13:08
Uudised
Ainult tellijale

Maarja Marga: Kõik saab alguse detailidest

Sisearhitekt Maarja Marga usub, et loome­inimestes peaks säilima vahetu lapsemeelsus ning oskus märgata enda ümber väikeseid, ent olulisi detaile. Tema enda huvi disaini vastu tekkis lapsepõlves oma toas asju ümber kujundades. Praegu loob Maarja interjööre palju suuremates ruumides, kirjutab septembrikuu Sisustaja.

Foto: Sadu-Triste Juurikas

„Millal kindlapiiriline mõte tuli – kas saada sisekujundajaks või üldiselt disaineriks, ma ei teagi. Mu ema on alati kodu sättinud aastaaegade ja erinevate pühade mööda. Kardinaid näiteks vahetati mu lapsepõlvekodus igal aastaajal, munapühade ja jõulude ajal vahetati ka kodutekstiilid ja lauanõud hooajale sobilikuks,“ räägib Marga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum