Jaanus Vogelberg • 26. oktoober 2019 kell 15:20
Uudised
Ainult tellijale

EKRE meelest ei peaks riik "ideoloogilisi kodanikuühendusi" rahastama

Koalitsioonilepingu allkirjastamine Riigikogu valges saalis. Keskerakonna esimees Jüri Ratas, erakond Isamaa esimees Helir- Valdor Seeder ja EKRE esimees Mart Helme allkirjastasid koalitsioonilepingu.  Foto: Liis Treimann

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) kutsub laupäevasel volikogul vastu võetud poliitilises avalduses lõpetama "ideoloogiliste kodanikuühenduste," muuhulgas LGBT ühenduste rahastamist riigi poolt. Sotsiaalminister Tanel Kiik selle seisukohaga ei nõustu.

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna volikogu leiab meediale saadetud avalduses, et valitsus peab lõpetama "kõigi ideoloogiliste kodanikuühenduste" riikliku rahastamise, tuues seejuures eraldi välja Eesti LGBT Ühingu, mille rahastus on volikogu andmetel perioodil 2013.-2019. kasvanud 6000 eurolt 96 000 euroni.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum