Äripäev • 12. detsember 2019 kell 13:39
Uudised
Ainult tellijale

Vargaks tembeldamine korteriühistu koosolekul tõi karistuse

Korteriühistu juhatuse liikmed peavad arvestama, et korteriomanikud võivad nende tegevust kritiseerida, aga kellegi süüdistamine raha varguses pole enam kriitika, mida peaks taluma.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Ärritunud korteriomanikud kipuvad korteriühistu koosolekul juhatuse liikmete suunas inetusi pilduma, kuid läbimõtlematult lendu lastud sõnad võivad kaasa tuua karistuse, teatas korteriühistute liit.

Korteriühistute liidu õigusosakonna juhataja Urmas Mardi rääkis liidu ajakirjas Tallinna ringkonnakohtu otsusest, kus osapoolteks korteriomanik ja sama korteriühistu juhatuse liige, kelle tüli lahvatas lõkkele korteriühistu koosolekul.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum