Äripäev • 7 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Jan Palmér vahetas Regional Jetis juhte

Regional Jeti juhatusega liitus uus finantsjuht.  Foto: Andres Haabu

Riikliku lennufirma Nordica lennuoperaatori Regional Jet senine juhatuse liige Robert Kloczkowski lahkub täna ettevõttest ning tema asemel alustab juhatuses tööd firma uus finantsjuht Bartosz Motyka-Radłowski.

Robert Kloczkowski täitis juhatuse liikme kohustusi alates 2017. aastast. Regional Jeti juhatuse esimees Jan Palmér ütles, et on Kloczkowski panusega väga rahul. ”Oleme viimase kolme aastaga teinud väga suure arenguhüppe ning kasvanud üheks suurimaks regionaalseid lennuteenuseid pakkuvaks ettevõtteks Euroopas. Ma tänan Robertit suure pühendumise ja pingutuse eest ning soovin talle kõike head uutes ülesannetes lennufirmas LOT,” lisas Palmér.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum