Äripäev • 14 jaanuar 2020
Uudised
Ainult tellijale

Raadiohommikus: mida teha ukrainlastega?

Hannes Rumm ja Neeme Korv arutlevad Äripäeva raadio hommikuprogrammis, mida teha ukrainlastega, ning annavad ka lühihinnangu Edgar Savisaare protsessil langetatud esimese astme kohtuotsusele.  Foto: Andras Kralla

Raadiohommikus lahkab Neeme Korv küsimust, mida teha ukrainlastega, ja noored ettevõtlusprogrammis osalevad tüdrukud räägivad sellest, kuidas maailma paremaks paigaks muuta.

Siseministeeriumi andmetel anti 1. jaanuarist 2018 kuni 2019 aasta lõpuni ainuüksi lühiajalisi töölube 45 511 inimesele, neist 34 495 olid Ukraina kodanikud. Eestis on tekkimas uus-ukraina kogukond – selles on Eesti ühiskonna majandusele nii riske kui võimalusi, mida valitsuse tasandil pole osatud adekvaatselt hinnata. Analüüsime kujunenud olukorda teemat ka Äripäeva arvamusosas käsitleva kolumnisti Hannes Rummuga. Anname ka lühihinnangu Edgar Savisaare protsessil langetatud esimese astme kohtuotsusele.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum