Äripäev • 20. veebruar kell 15:49
Uudised
Ainult tellijale

Bolt hakkab pärast mupo märkust juhte kontrollima

Bolt hakkab eraldi kontrollima, et nende platvormi kasutavad juhid tegutseksid kasutaksid sõidukikaarti.  Foto: Andras Kralla

Kuu aega pärast seda, kui Tallinna munitsipaalpolitsei nimetas Bolti pretsedenditult suurima rikkumiste arvuga firmaks, otsustas ettevõte hakata kontrollima oma platvormil sõitvate juhtide sõidukikaarte.

Bolt teatas, et hakkab kontrollima oma platvormil sõitvate juhtide sõidukikaarte, et olla paremini valmis aasta teises pooles jõustuvaks ühistranspordiseaduse muudatuseks. "Ettevõte läheb sõidukikaartide kontrollimisele üle järk-järgult, esmalt hakatakse kontrollima rakendusega liituvaid uusi juhte," täpsustas ettevõte.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum