Äripäev • 12. märts kell 15:20
Uudised
Ainult tellijale

Baltika uus juht tuleb rahvusvahelisest moeärist

T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskus Tallinnas, Verenni kauplus.  Foto: Andras Kralla/Äripäev

Baltika senine tegevjuht Mae Leyrer ja juhatuse liige Maigi Pärnik-Pernik annavad lähikuudel juhtimise üle uuele meeskonnale. Juhatuse esimeheks saab aprillis rahvusvahelise moeäri kogemusega Flavio Perini.

Baltika nõukogu esimehe Jaakko Salmelini sõnul on Baltika strateegilise pöörde esimesed sammud edukalt ellu viidud. Ettevõte suutis vähendada püsikulusid 1,1 miljoni euro võrra, muuta tootmisprotsessi, optimeerida brändi- ja poeportfelli ning positsioneerida uusi olusid arvestades Baltika kaubamärgid. „Järgmiste eesmärkide täitmine eeldab spetsiifilist rahvusvahelise moeäri kompetentsi ja sellest tõukuvalt on senine juhatus otsustanud anda kohustused üle uuele tiimile,“ selgitas Salmelin pressiteates.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum