Kristjan Pruul • 31. märts 2020 kell 6:21
Uudised
Ainult tellijale

Väikefirmade liit pole rahul Kredexi kriisiabi piirangutega

EVEA president Heiki Rits.  Foto: Liis Treimann

Väikeettevõtete liidu EVEA hinnangul on Kredexi kriisimeetmed puudulikud, sest suur enamik väikeettevõtjad kas ei kvalifitseeru neile või tähendavad need väikeettevõtjale suuri kulusid.

"Praegusel kujul KredExi meetmed ei jõua reaalsuses enamiku kõige väiksemate ettevõtjateni, FIEde ja mikroettevõtjateni, kelle osakaal on 94% Eestis tegutsevate ettevõtete koguarvust. Seda tänu piiravatele kvalifitseerumistingimustele, mitme kriisis raskelt kannatanud valdkonna, nagu jae- ja hulgikaubanduse, ehituse, transpordi väljajätmisele ja toetuse taotlemise keerukusele," ütles EVEA president Heiki Rits avaliku pöördumise vahendusel.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum