Äripäev • 10. aprill kell 8:17
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtetele sihitakse ajutist maksuvabastust annetustelt

Rahandusministeerium üritab tulumaksuvabastust saada eriolukorra ajaks, et suureneksid annetused haiglatele ja teistele koroonaviiruse puhangu vastu võitlejatele.  Foto: Liis Treimann

Riik plaanib vabastada äriühingute haiglatele, hoolekandeasutustele ning riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutusele tehtud annetused ja kingitused tulumaksust, et aidata soovijatel toetada koroonaviiruse puhangu vastu võitlemist eriolukorra ajal.

Rahandusminister Martin Helme sõnul soovivad paljud Eesti ettevõtted praegusel raskel ajal toetada haiglaid ja kohalikke asutusi koroonaviiruse vastases võitluses, mistõttu eriolukorra ajal vabastatakse ettevõtjad annetustelt ja kingitustelt tulumaksu tasumisest.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum