Priit Pokk • 13. aprill kell 12:00
Uudised
Ainult tellijale

Ettevõtjad: valitsuse hinne on "rahuldav"

Rohkem ettevõtjaid pani valitsuse kriisis tegutsemisele hindeks hea, kui halb. Kriitikat siiski jagus: paljud heitsid ette, et valitsus on oma tegutsemises olnud aeglane, pole kuulanud piisavalt spetsialiste, kommunikatsioon on nigel ning puudub igasugune pikk plaan: mis saab edasi. Lisaks tõid mitu vastanut välja, et väikeettevõtjad on jäetud täiesti vihma kätte.  Foto: Liis Treimann

Äripäeva tehtud küsitlusest selgus, et ettevõtjatest pooled hindavad valitsuse tegevust kriisi kontekstis hindega "rahuldav". Ettevõtjad ei ole rahul sellega, et puudub pikem plaan.

350 vastanu seast leidis veerand, et valitsus on seni teinud head tööd. 14,6% märkis, et hinne on halb ehk mõnevõrra vähem. Rahul ollakse töötukassa abiga, kuid selgusetuks jääb KredExi laenukäenduse lahendus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum