Äripäev • 4. mai kell 15:43

Raadiohommikus: näiliste kriisivõitjate enesekindlus kõigub

Vajadust õigusnõu järele on kriisis kahtlemata, kuid kuidas mõjutab see laiemalt sektorit? Sellest teisipäevases hommikuprogrammis räägime.  Foto: Shutterstock

Advokaadibüroode ja jaemüügi ehitusmaterjalide tootjate kriisitaluvust on peetud heaks. Ühelt poolt on koroonakriisi abimeetmed ning majanduslangus põhjustanud palju juriidilisi probleeme ja teisalt on kodus püsivad inimesed pühendanud rohkem aega eluruumide värskendamisele.

Äripäeva Infopanga koostatud advokaadibüroode ja ehitusmaterjalide tootjate tippjuhtide seas tehtud riskiküsitluse tulemused purustavad selle roosilise vaate. Kui palju advokaatide ja ehitusmaterjalitootjate enesekindlus kõigub, selgitab teisipäevases hommikuprogrammis Äripäeva Infopanga konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv.

Samuti küsime renditööjõu ettevõtte EstEmploy tegevjuhilt Priit Koigilt, kas Eesti ettevõtjatele üldse võõrtööjõudu sel aastal enam jagub. Lisaks arutame rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse direktori Sven Sakkoviga, kuidas on president Donald Trump saanud hakkama koroonaviiruse tormi keskmes Ühendriikide juhtimisega?

Saadet juhivad Allan Rajavee ja Rivo Sarapik.

Päev jätkub nelja saatega.

10.00–11.00 "Sisuturundussaade". MTÜ Taluturg on kümme aastat vedanud ambitsioonikat plaani – pakkuda ostjatele eestimaist toitu. Sellel kevadel avati pood viimaks ka Tallinnas, koos kohviku ja restoga. Kriiside ajal on poeketi kestma jäämine nõudnud erilist visadust ja nutikust. Millist täpsemalt, räägime TÜ Taluturg tegevjuhi Merle Valliga.

Saatejuht on Juuli Nemvalts.

11.00–12.00 "Investor Toomase tund". Saates võtame kokku viimase kuu suurimad uudised ja arengud turgudel. Anname aru, miks Toomas turge üllatusena tabanud languses mitte midagi ostnud pole. Lisaks arutame, millised portfelli aktsiad veel investeerimisteesile vastu peavad ja kas midagi peaks portfellist välja viskama. Saates osalevad Anu Lill, Juhan Lang ja Kaspar Allik.

13.00–14.00 "Eetris on turundusuudised". Kuidas Eesti siseturismile hoogu juurde anda? Saates annavad Goal Marketingi loovjuht Marko Saue ja saatejuht Uku Nurk häid nõuandeid, kuidas Eesti siseturismile lihtsate vahenditega hoogu juurde anda. Peamiselt tulevad kõne alla interneti ja sotsiaalmeedia tegevused, aga kõlab ka muid nippe ja nõuandeid.

15.00–16.00 "Imeline teadus". Raadiosaade teaduse imelistest saavutustest nii Eestis kui laias maailmas. Kaasahaaravad külalised juhivad kuulaja teaduse hämmastavasse maailma.

Kuulake Äripäeva raadiot Tallinnas ja Harjumaal 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

Kuulamislingi ja nädala saatekava leiate siit.

Hetkel kuum