Koit Brinkmann • 4. september 2020 kell 3:00
Uudised
Ainult tellijale

Bardakk Uikala prügilas jätkub

Mõne aasta tagusel fotol on näha tuhandetes tonnides kiletatud segaolmejäätmeid Uikala prügilas.  Foto: Keskkonnainspektsioon

Perekond Ossipenkole kuuluv Uikala prügila Ida-Virumaal maadleb üha sagenevate põlengutega ning siiani pole prügila asutud täitma ettekirjutust üle kolme aasta ladustatud segaolmejäätmete likvideerimiseks.

Eelmise aasta novembris kirjeldas Äripäev korralagedust Uikala prügilas. Valeandmete esitamine, kompleksloa nõuete rikkumine, tohutu kogus jäätmeid prügila territooriumil laos ning põlengud – need märksõnad iseloomustasid Ida-Virumaa kommunaaläri kuninga ning Jõhvi valla poliitika suurima niiditõmbaja Nikolai Ossipenko naise Natalia Ossipenko firmale Ekovir OÜ kuuluvat prügilat.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum