Äripäev • 10. november 2020 kell 9:34
Uudised
Ainult tellijale

Äripäev avas uue teemaveebi: palgauudised.ee

Äripäev avas uue teemaveebi palgauudised.ee, mis koondab kokku olulise palgainfo nii statistika, maksunduse kui tööõiguse poole pealt, hõlbustades oluliste otsuste langetamist ja aidates kaasa tööjõumaksude korrektsele arvestamisele.

Aastaid on raamatupidaja.ee veebileht sisaldanud Raamatupidamise Praktiku ja Infolehe Palk uudiseid kõrvuti. Uue teemaveebi loomise idee sündiski eelkõige soovist muuta tooted klientidele arusaadavamaks ja selgemaks. Varem on kahe erineva tellimustoote hüved olnud segamini ühel veebilehel, uue lahendusega jäävad Raamatupidamise Praktiku tellijad ja uudised raamatupidaja.ee veebilehele ning Infoleht Palk koos uudiste ja arhiiviga kolib palgauudised.ee lehele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum