Äripäev • 23. veebruar kell 12:28
Uudised
Ainult tellijale

Vabariigi aastapäev Äripäeva raadios: algab uus saatesari

Eesti lipp Pika Hermanni tornis.  Foto: Andras Kralla

Vabariigi aastapäeval kuuleb tavapärase sisutiheda hommikuprogrammi asemel rahulikku muusikat ning päev jätkub kolme saatega, millest üks on täiesti uus.

11.00–12.00 “Kasvukursil”. Kuidas väljuda ettevõttest, mida arvestada ettevõtte müügil juhtkonnale ning mida tasuks Eesti ettevõtjatel soomlastelt õppida? Nendele ja paljudele teistele ettevõtte müügiga seotud küsimustele vastavad BaltCapi partner Peeter Saks, Grant Thorntoni partner ning nõustamisteenuste valdkonna juht Artur Suits ja Grant Thorntoni partner ning maksunõustamise valdkonna juht Kristjan Järve. Vestlust juhib Aivar Hundimägi. Saade oli esmakordselt eetris 2019. aasta oktoobris.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum