Kristjan Kurg • 25. veebruar kell 15:47
Uudised
Ainult tellijale

Pärnits: inimene kaks nädalat haiglas on võib-olla väiksema mõjuga kui mõne ettevõtte pankrot

Ülemiste keskuse direktori Guido Pärnitsa sõnul tuleks arvestada, et iga äri sulgemine mõjutab sarnaselt koroonaviirusega paljude inimeste elusid.   Foto: Andras Kralla

Ülemiste keskuse direktor Guido Pärnits on kaubanduskeskustele väljakaubeldud piirangutega rahul ning tõi välja, et alati tuleks arvestada haigestunute kõrval ka ettevõtte pankroti pikemat mõju ühiskonnale.

Eile kohtusid Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutiga ning terviseameti esindajatega. Lepiti kokku, et kaubandusettevõtjad seavad ise endale piirangud ning tänu sellele võivad keskused esialgu uksed lahti jätta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum