Artikkel
 • Jaga lugu:

  Riigikogu üksteist komisjoni said täna uued juhid

  Fotol Aivar Kokk ja Kert Kingo.Foto: Liis Treimann

  Seitse alatist komisjoni, kolm erikomisjoni ja üks probleemkomisjon valisid endale täna erakorraliselt uued esimehed ja aseesimehed, teatas riigikogu pressiteenistus.

  Euroopa Liidu asjade komisjoni esimeheks valiti Raivo Tamm ja aseesimeheks Anti Poolamets. Keskkonnakomisjoni asuvad juhtima Andres Metsoja ja Merry Aart ning maaelukomisjoni Sven Sester ja Tarmo Tamm.
  Majanduskomisjon valis esimeheks tagasi Kristen Michali ja komisjoni aseesimeheks sai Rene Kokk. Põhiseaduskomisjoni esimeheks valiti Eduard Odinets ja aseesimeheks Jaak Valge. Sotsiaalkomisjoni juhtideks said Helmen Kütt ja Siret Kotka. Väliskomisjoni esimehena jätkab Marko Mihkelson, komisjoni aseesimeheks valiti Enn Eesmaa.
  Riigikogu julgeolekuasutuste järelevalve erikomisjoni hakkavad juhtima Toomas Kivimägi ja Kert Kingo, korruptsioonivastast erikomisjoni Mart Helme ja Kalle Laanet ning riigieelarve kontrolli erikomisjoni Tõnis Mölder ja Jaak Juske. Uued juhid sai ka eesti keele õppe arengu probleemkomisjon, mille esimeheks valiti Jürgen Ligi ja aseesimeheks Mihhail Stalnuhhin.
  Juba reedel korraldas erakorralised juhivalimised riigikogu õiguskomisjon, mille esimeheks sai Heljo Pikhof ja aseesimeheks Marek Jürgenson.
  Riigikaitsekomisjonis toimuvad esimehe ja aseesimehe valimised teisipäeval.
  Riigikogu komisjonide erakorralised istungid kutsuti kokku pärast uue valitsuse ametisse astumist. Eelmisel nädalal kinnitas riigikogu juhatus komisjonide koosseisus hulgaliselt muudatusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Analüüs: sügis tööstuses võib kujuneda suheliselt ebameeldivaks
Sügis oma väljakutsetega ettevõtetele on ees – suured saavad hakkama, väikestel nii lihtsalt ei lähe, kirjutab KPMG auditi osakonna projektijuht Ilja Fenenko Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse konkurentsiraportile antud kommentaaris.
Sügis oma väljakutsetega ettevõtetele on ees – suured saavad hakkama, väikestel nii lihtsalt ei lähe, kirjutab KPMG auditi osakonna projektijuht Ilja Fenenko Äripäeva Infopanga masina- ja metallitööstuse konkurentsiraportile antud kommentaaris.
LHV andis ehitussektori aktsiatele ostusoovituse
Pärast tugevat aktsiahindade odavnemist näevad LHV analüütikud suurt tõusuruumi kohalike ehitussektori ettevõtete Nordeconi, Hepsori ja Merko aktsiatel, võib välja lugeda LHV avaldatud Balti aktsiate analüüsi raportitest.
Pärast tugevat aktsiahindade odavnemist näevad LHV analüütikud suurt tõusuruumi kohalike ehitussektori ettevõtete Nordeconi, Hepsori ja Merko aktsiatel, võib välja lugeda LHV avaldatud Balti aktsiate analüüsi raportitest.
Reaalajas börsiinfo
Raadiohitid: ostuidee karuturul ja tippjuhtimise vähem nähtav pool
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Äripäeva raadio kuulajatele pakkus sel nädalal enim huvi aktsiaturgudel toimuv, karuturu taustal esile kerkinud ostuidee ja usutlus tippjuhi Tarmo Noopiga.
Väike-Maarja suurim maja leidis ostja
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Väike-Maarja vallavanemal Indrek Keskülal oli reedel põhjust rõõmustada, sest läbirääkimised õppekeskuse ostjaga olid edukad ja majale puhutakse varsti uus elu sisse.
Hagari maha müünud perekond küpsetab järgmist pagariäri
Lääne-Virumaal tegutsev pagariäri Päts on võtnud endale sihiks kasvada loomulikult ja kohalikult, sest ettevõttes tegutsevad kolm põlve usuvad, et kui oma küla kirikutorni ümber ehitada tugev pereäri, siis nähakse seda ka kaugemalgi.
Lääne-Virumaal tegutsev pagariäri Päts on võtnud endale sihiks kasvada loomulikult ja kohalikult, sest ettevõttes tegutsevad kolm põlve usuvad, et kui oma küla kirikutorni ümber ehitada tugev pereäri, siis nähakse seda ka kaugemalgi.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.