Balti aktsiate suur ostunimekiri

21. juuni 2016, 12:15
Analüütikute hinnangul leidub Balti börsidel endiselt soodsaid pakkumisi.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160621/BORS/160629952/AR/0/AR-160629952.jpg

Äripäev reastas Swedbanki ja LHV analüütikute värskete soovituste põhjal Balti aktsiate ostunimekirja.

Vaatamata viimaste aastate korralikule tõusule leiab endiselt siitsamast Tallinna börsilt nii mõnegi aktsia, millele mõlema panga analüütikud ootavad järgmise 12 kuu jooksul väga suurt tõusu. Mõne ettevõtte puhul muudavad hinnasihid aga hoopis ettevaatlikuks.

Swedbanki analüütikute kaetavatest Baltimaade aktsiatest on neli suurima tõusupotentsiaaliga ettevõtet Siauliu Bankas (25% hinnasihini), Tallink (22%), Nordecon (17%) ja Olympic Entertainment Group (17%).

„Siauliu Bankas on kiiresti kasvav pank, mis on regionaalsest pangast muutunud üleriiklikuks,“ põhjendas muljetavaldavat tõusupotentsiaali Swedbanki Baltimaade aktsiaanalüüsi juht Marek Randma. „Pank on kasvades suutnud oma kasumlikkust säilitada, bilanss on tugev ning aktsia meie hinnangul endiselt odav.“

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas

Tellijana on Sul võimalus täismahus lugeda neid artikleid:

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. June 2016, 11:44
Otsi:

Ava täpsem otsing