Iduinvestori kallis kool

28. september 2016, 07:15
Alustavatesse ettevõtetesse investeerinud Madis Müür ei ole tulemustega põrmugi rahul.
http://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160928/BORS/160929723/AR/0/AR-160929723.jpg

Vaevalt oli Eesti läbi aegade üks edukamaid pokkerimängijaid, ettevõtja ja investor Madis Müür jõudnud oma portfelli kaheksa alustavat ettevõtet lisada, kui reaalsus teenimissoovile kriipsu peale tõmbas.

Karm tõde on see, et ükski kaheksast Müüri valitud ettevõttest ei ole suutnud ligilähedaseltki oma eesmärki täita või pole nad kuigi varmad tulemusi avaldama. Ehkki eelmises finantskriisis karastunud investor on leppinud, et vähemalt osa investeeringutest tuleb tal lõplikult maha kanda, loodab ta endiselt vähemalt osa panustatud rahast tagasi saada.

 „Lähiajal ma sellesse valdkonda ei panegi raha,“ võttis Müür kokku aasta tagasi saadud õppetunni, mille lühike riskikapitalisti karjäär talle andis. „Õppetunde on siin olnud päris palju. Just see, et ühtegi positiivset näidet ei ole ja keegi ei püsi isegi graafikus. See mõjus küllaltki eemaletõukavalt. Kui ühtegi positiivset üllatust ei ole ja ükski isegi enda eesmärke ei täida, siis teeb natuke meele mõruks küll.“

Sinu tellimus on lõppenud.

Sul pole veel Äripäeva tellimust?

või Loe Äripäeva tutvumishinnaga 1 euro nädalas
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. September 2016, 07:19
Otsi:

Ava täpsem otsing