Eesti Telefon hindu rohkem ei tõsta

04. märts 1998, 00:00

Vare ütles eilsel valitsuse pressikonverentsil, et 2007. aastaks tahab Eesti Telefon jõuda niikaugele, et kohalike kõnede ja riigisiseste kaugekõnede hind on ühe hinnaga ja rahvusvaheliste kaugekõnede hind langeb.

Vare lisas, et Eesti Telefoni kümneaastane kontsessioonileping lõpeb kindlasti 2001. aastal ja seda pole valitsusel kavas pikendada.

Eesti Telefoni peadirektor Jaan Männik on varem väitnud, et ettevõtte äriplaani esitamine nii pikaks ajaks on muutunud küsitavaks, kuna kontsessioonileping valitsusega lõpeb juba 2001. aastal. Eesti Telefon peab aga ka seejärel jätkama võetud kohustuste täitmist, lisas ta.

Raivo Vare lausus eile, et Eesti Telefoni järgmise kümne aasta äriplaani esitamine on strateegiline käik.

Eesti Telefoni käive oli eelmisel aastal 1,2 miljardit krooni ja kasum 200 miljonit krooni. Käesolevaks aastaks prognoosib Eesti Telefon 1,5 miljardi krooni suurust käivet. Eesti Telefoni kasumiks prognoosib ettevõte 15 protsenti oma käibest ehk 180 miljonit krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing